Horren voor uw deuren en ramen
Plissé Hordeur

De plissé hordeuren van SunCircle zijn praktisch in gebruik én een lust voor het oog. Als u de deur opent of sluit, (ont)vouwt het gaasdoek in de cassette zich als een harmonica. De hordeur is daardoor bijzonder decoratief én bovendien beter zichtbaar. SunCircle past een hoogwaardig gaasdoek toe: het materiaal is UV-bestendig, verkleurt niet, blijft mooi in vorm én kunt u eenvoudig reinigen met water.

De plissé hordeur is leverbaar in een enkel- en dubbeldeursuitvoering. Omdat u de deur opent en sluit met een treklijst, kunt u de deur in elke stand laten staan. Een sluitmechanisme is overbodig. Dankzij stabilisatiekoorden en beweegbare geleiders laat de hordeur zich gemakkelijk bedienen en blijft de treklijst recht. Aan de onderkant is niet meer nodig dan een drempel van 3 mm hoog.
De hordeur is gemonteerd in een cassette. U kunt deze afhankelijk van het seizoen heel eenvoudig plaatsen en uitnemen.
De Plissé Hordeur is uitgevoerd met hoogwaardig aluminium waarbij UV-bestendig gaasdoek is toegepast.

Horren voor ramen

Voor uw ramen kunt u kiezen uit verschillende typen horren: inzethorren, vaste horren of rolhorren. Belangrijk is om vast te stellen om welk soort raam het gaat: een draaikiepraam, een normaal openslaand venster, een uitzetraam en of het naar binnen of naar buiten opent. Bepaal vervolgens per raam wat voor u de best passende oplossing is.

Horren voor deuren

Via openstaande buitendeuren komen de meeste insecten uw huis binnen, om vervolgens luid zoemend te proberen via gesloten ramen weer naar buiten te vliegen. Heel hinderlijk! Daarom besteedt Hamstra veel aandacht aan horsystemen voor deuren. Bekijk de verschillende opties door te klikken op: vouwhordeur, rolhordeur, schuifhordeur of vaste hordeur.

Horren voor dakraam

Rollovent: speciaal voor Velux® dakramen Speciaal voor Velux® dakramen is de Rollovent dakraamrolhor. Een mooie, eigentijdse vormgeving in standaard wit, garanderen een insectenvrije en representatieve afwerking van uw dakramen. Met behulp van de Velux® bedieningsstang, kan ook de Rollovent worden bediend.

Interesse of vragen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op. Bellen kan naar 0297 - 320 069

Vermeij Zonwering informatie

Zonweringdoek
Zonweringsstoffen
Downloads

Lees verder