Rolluiken

Met rolluiken slaat u twee vliegen in één klap. U geniet ’s zomers van een aangename temperatuur in huis én u beschikt over een inbraakwerende voorziening. En… de slaapkamers van de kleine kinderen houdt u net zolang donker als u zelf wilt. U hebt de keuze uit verschillende kleuren en modellen van de omkasting. In een zwaardere uitvoering is de Rolbox uitstekend geschikt voor grote afmetingen en als garagedeur. Dankzij speciale koppelrolluiken kunt u met één motor en één omkasting een deur en een raam met ongelijke hoogte tegelijk afsluiten.

Electrische bediening

Vrijwel iedereen kiest voor de handige elektrische bediening. Gaat u voor optimaal comfort? Bijzonder praktisch is dan de optionele afstandbediening. Met de draadloze schakelaar bedient u één of meerdere rolluiken vanuit een vast punt in uw woning. Bent u regelmatig van huis? Met een draadloze tijdklok programmeert u eenvoudig de tijden waarop de rolluik geopend en gesloten moet worden.

Rolluiken voor veiligheid of voor het weren van warmte, kou of geluid. Er zijn diversen soorten rolluiken, open-doorzichtige rolluiken, rolhekken en schuifhekken.

Voor bedrijven of voor een prettige woonomgeving. Indien brandweer of verzekering eisen stellen ten aanzien van brandveiligheid, bestaan er ook brandwerende rolluiken en deuren.

Interesse of vragen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op. Bellen kan naar 0297 - 320 069

 

Vermeij Zonwering informatie

Zonweringdoek
Zonweringsstoffen
Downloads

Lees verder